TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Kadir Albayrak'ın 13 Kasım Tekirdağ'ın Kurtuluş Bayramı Mesajı
13/11/2020 15:11:34
Başkan Kadir Albayrak'ın 13 Kasım Tekirdağ'ın Kurtuluş Bayramı Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 13 Kasım Tekirdağ'ın Kurtuluş Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi.

13 Kasım güzel Tekirdağ'ımızın düşman işgalinden kurtulduğu, yürekleri Atatürk sevgisiyle çarpan, Cumhuriyet sevdalısı Tekirdağ halkının özgürlüğe kavuştuğu gündür.

Özgürlük ve bağımsızlığından tarihin hiçbir döneminde ödün vermeyen milletimiz, "Ya istiklal, ya ölüm" diyen Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, düşman ordularına karşı galip gelmiş ve Kurtuluş Savaşı'nda şanlı bir destan yazmıştır.

Savaş meydanlarında kazanılan büyük zaferler, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulması ile taçlandırılmıştır. Cumhuriyet'in ilanı demokratikleşme, çağdaşlaşma ve kalkınmayı da beraberinde getirmiştir.

Tarih bilinci ve bağımsızlık ruhuyla vatanımıza sahip çıkıyor ve Atatürk'ün ilke ve devrimlerini yaşatmaya devam ediyoruz. Ülkemizi muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarma idealiyle yürüdüğümüz çağdaşlaşma yolunda Atatürk ilke ve devrimleri en önemli rehberimizdir.

Güzel Tekirdağ'ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümünü kutladığımız bu anlamlı günde, tüm Tekirdağ halkının 13 Kasım Tekirdağ'ın Kurtuluş Bayramını en içten duygularımla kutluyor, Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.