TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN TEKİRDAĞ'A GELDİ
13/11/2020 16:40:49
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN TEKİRDAĞ'A GELDİ

Yapımı tamamlanan Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirildi. COVİD-19 Salgını dolayısıyla sosyal mesafe kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Çorlu Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen karşılama törenine katılan Başkan Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Tekirdağ'daki ziyaret programına da eşlik etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tekirdağ temasları kapsamında ilk olarak Tekirdağ Valiliği'ni ziyaret etti ve Vali Aziz Yıldırım'dan Tekirdağ ile ilgili bilgiler aldı. Başkan Albayrak, Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Binasında, Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ile birlikte ev sahibi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırladı. Ziyaret programlarının ardından Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin açılış töreni gerçekleştirildi. Açılış töreninde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Tekirdağ'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Başkan Albayrak, "Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, Sayın Cumhurbaşkanımıza şehrimizi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.