TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
ŞARKÖY'DE ATATÜRK SİLUETİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
17/11/2020 13:24:40
ŞARKÖY'DE ATATÜRK SİLUETİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Mustafa Kemal Atatürk'ün fikir ve ideallerinin ışığında yoluna devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarköy ilçesine kazandırılan Atatürk Silueti'nin açılış töreni, Şarköy için anlamlı bir gün olan düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümünde gerçekleştirildi.

Alpay Var: "Başkan Kadir Albayrak'a Teşekkürlerimi Sunuyorum"

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var bir konuşma gerçekleştirdi.  Alpay Var konuşmasında,  "Şarköy'ümüz için önemli ve anlamlı bir gün olan 17 Kasım tarihinde bu açılışın yapılması bizleri oldukça gururlandırdı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Kadir Albayrak'a bu anlamlı siluet için tüm Şarköy halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Şarköy Belediyesi olarak, ilçemizi daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek adına hizmet ve yatırımlarımıza devam edeceğiz. Hepinize saygılar ve sevgiler sunuyorum." dedi.

Başkan Albayrak: "Mustafa Kemal Atatürk Türkiye'nin Kalbidir"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Bugün burada altıncı Atatürk Silueti'nin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu anlamlı silueti diğer İlçelerimizin de en güzel yerlerine kazandıracağız. Buradan geçen çocuklarımız, gençlerimiz, vatandaşlarımız bu anıtın önünden her geçtiklerinde Ata'larını hatırlayacaklar.  Mustafa Kemal Atatürk'ün idealleri her koşulda bizim yol göstericimiz olacaktır. Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye'nin kalbidir. Cumhuriyet'imiz ilelebet var olacaktır. Bu duygularla Şarköy'ün 98. yıl dönümünü kutluyor, Atatürk Silueti'nin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.  

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından kurdele kesimi gerçekleştirildi ve Edirne Belediye Bandosu vatandaşlar için gösteri yaptı.

Pandemi nedeniyle maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy Kaymakamı Şenol Kaya, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.