Başkonsolos Suzan Novoberdaliu'dan Başkan Albayrak'a Ziyaret
17/11/2020 16:55:24
Başkonsolos Suzan Novoberdaliu'dan Başkan Albayrak'a Ziyaret

Kosova Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Suzan Novoberdaliu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kosova Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Suzan Novoberdaliu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti. Tekirdağ'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Novoberdaliu, Başkan Kadir Albayrak'a gösterdiği misafirpervelik için teşekkür etti.

Başkan Albayrak da Başkonsolos Suzan Novoberdaliu'yu Tekirdağ'da ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını belirterek, "Türkiye ile Kosava arasında tarihe dayanan bir dostluk bulunuyor. Kendisine nazik ziyareti için teşekkür ederim." dedi.  Başkan Albayrak daha sonra günün anısına Kosova Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Suzan Novoberdaliu'ya Karacakılavuz El Dokuması hediye etti.