TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Yol Yapım ve Onarım Faaliyetlerimize Hız Kesmeden Devam Ediyoruz
20/11/2020 09:45:39
Yol Yapım ve Onarım Faaliyetlerimize Hız Kesmeden Devam Ediyoruz

Tekirdağ ilini daha yaşanılabilir bir kent yapma hedefiyle hizmet ve yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yol yapım ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Söz konusu çalışmalar kapsamında Çorlu ilçesinde Orion Kavşağı ve Cemal Gürsel Bulvarı'nda yol yapım çalışmaları tamamlandı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı`na bağlı ekipler, Ali Osman Çelebi Bulvarı'ndaki çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Ekipler ayrıca Muratlı ilçesinin Mustafa Kemal Bulvarı'nda başlattığı kavşak düzenleme ve kaldırım çalışmalarını da titizlikle sürdürüyor.

 Yol yapım ve düzenleme çalışmaları çerçevesinde Orion Kavşağı'nda vatandaşların ulaşımlarını rahat bir şekilde sürdürebilmeleri ve trafiğin rahatlatılması için şerit ilavesi ve gerekli düzenlemeler yapıldı.  Cemal Gürsel Bulvarı'nda ise yağmursuyu kanalı ile birlikte 4 şeritli bölünmüş yol inşa edildi.

Yapım faaliyetleri sürdürülen Ali Osman Çelebi Bulvarı'ndaki çalışmalar tamamlandığında yağmursuyu kanalı ile birlikte mevcut yol, dört şeritten altı şeride çıkartılacak. Ayrıca yolun her iki tarafında park cepleri, bisiklet yolu ve yeşil alanlar yapılmış olacak.

Muratlı ilçesinin Mustafa Kemal Bulvarı'nda devam eden kaldırım ve kavşak düzenleme çalışması kapsamında ise şu ana dek 4 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. Proje tamamlandığında toplamda 8 bin ton asfalt serimi gerçekleştirilmiş olacak. Ayrıca Muratlı Devlet Hastanesi'nin de içerisinde olduğu, Namık Kemal Üniversitesi Muratlı Meslek Yüksekokulu'na kadar vatandaşların güvenle ulaşabileceği yaya yolu yapılacak.

Başkan Albayrak: "Güzel Tekirdağ'ımızın dört bir yanında hizmet ve proje üretmeye devam ediyoruz"

Tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek teknik personelden bilgi alan Başkan Albayrak, "Güzel Tekirdağ'ımızın dört bir yanında hizmet ve proje üretmeye devam ediyoruz. Güzel Tekirdağ'ımızı daha yaşanabilir bir kent yapma hedefiyle çıktığımız bu yolda, vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracak hizmet ve yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yaptığımız çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. 

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.