TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
23/11/2020 23:47:00
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Kadir Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

Dünyanın en kutsal mesleklerinden biri olan öğretmenlik mesleğini yerine getiren öğretmenlerimizin onurlu günü 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bizlere iyiyi ve güzelliği öğreten, her zaman doğru yolu gösteren değerli öğretmenlerimiz, bizleri bir ana, bir baba gibi sevgi, şefkat ve özveriyle hayata hazırlamaktadırlar. Sınıfta yaşama sevinci, toplumda güven ve ülkede aydınlanma simgesi olan öğretmenlerimiz, mutlu yarınlarımızın mimarlarıdır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 24 Kasım 1928 tarihinde "Başöğretmen" unvanı ile onurlandırılan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, "Öğretmenler, yükselen yeni nesil sizin eseriniz" olacaktır diyerek öğretmenlerimize verdiği önemi ortaya koymuştur.

Öğretmenlerimiz, ülkemizin çağdaşlaşma, demokratikleşme ve kalkınma mücadelesinde her zaman ön saflarda olmuşlardır. Yurdumuzun dört bir yanında fedakârca görev yapan öğretmenlerimiz, sevgi ve vefanın en yücesine layıktırlar.

Bu duygu ve düşüncelerle, Başöğretmenimizin açtığı çağdaşlaşma yolunda ülkemizi Cumhuriyet ışığıyla aydınlatan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en içten duygularımla kutluyor, meslek yaşamlarında başarılar diliyorum.

Kadir Albayrak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.