TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Belediyesi Hayvan İçme Suyu Göletlerinin Yapımını Tamamladı
24/11/2020 13:39:40
Büyükşehir Belediyesi Hayvan İçme Suyu Göletlerinin Yapımını Tamamladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kırsal mahallelerdeki 2020 yılı programı kapsamında gerçekleştirilen mera alanlarına Hayvan İçme Suyu (HİS) Göleti yapım çalışmaları tamamlandı. Proje kapsamında kırsal mahallelerde 11 tanesi yeni, 10 tanesi ise mevcutların bakım ve onarımı olmak üzere toplam 21 adet hayvan içme suyu göleti yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi tarafından yürütülen proje kapsamında Ergene İlçesi İğneler, Misinli, Vakıflar Mahalleleri; Hayrabolu İlçesi Cambazdere, Hedeyli, Lahana, Övenler, Kılıçlar Mahalleleri; Muratlı İlçesi Yukarısevindikli Mahallesi; Süleymanpaşa İlçesi Banarlı ve Yağcı Mahallelerinde mera alanlarına yapılan yeni hayvan içme suyu (HİS) göletleri tamamlandı.  Ayrıca, Hayrabolu İlçesi Dambaslar, Doğcalı, Kutlugün, Lahana Mahalleleri, Ergene İlçesi Yulaflı Mahallesi ile Süleymanpaşa İlçesi Kaşıkçı, Kazandere, Kılavuzlu, Doğrukkaracamurat Mahallelerinde ise mevcut hayvan içme suyu göletlerinin bakım onarım çalışmaları yapıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "2020 yılı yatırım programında yeni ve bakım-onarım şeklinde toplam 17 adet olarak planlanan hayvan içme suyu göletleri 21 adet ile tamamlanmış bulunmaktadır. Hayvancılığı ve mera alanlarını geliştirme konusunda Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığınca üreticilerimiz ile her daim birlikteyiz ve bundan sonra da üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.