TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarına Devam Ediyor
26/11/2020 15:08:14
Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarına Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2020 Faaliyet Programı kapsamında il genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Muratlı ilçesi ile Çevre Yolu bağlantısı arasında başlatılan yol yapım çalışmaları tamamlandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen yol yapım çalışmaları kapsamında Muratlı ilçesinin şehir merkezi ile Çevre Yolu bağlantısı arası başlatılan BSK Sıcak Asfalt Serim çalışmaları tamamlandı. Toplamda 30 bin metrekare uzunluğunda olan yolda,  6 bin ton BSK Sıcak Asfalt serimi gerçekleştirildi. Muratlı ilçesinin şehir merkezinde sürdürülen Baskı Beton Kaldırım ve kavşak yapım işleri de en yakın zamanda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

BAŞKAN ALBAYRAK, "VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDERİM."

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ'ı daha yaşanılabilir bir kent yapma hedefiyle çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu doğrultuda il genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarımız da büyük bir hızla devam ediyor. Yaptığımız çalışmalarımızın tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederim." dedi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.