KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 2. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
26/11/2020 16:26:20
KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 2. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kasım 2020 Dönemi Olağan Meclis Toplantısı 2. Birleşimi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında Süleymanpaşa'da gerçekleşti.

Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde COVİD-19 Salgını dolayısıyla maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen toplantıda 2021 yılı mali bütçesi ile performans ve yatırım programı görüşülerek onaylandı.

Meclis Toplantısı sonrasında açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, "Kasım 2020 Dönemi Meclis toplantısı son derece verimli geçti. Alınan kararların Tekirdağ'ımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.