Başkan Albayrak, Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti
30/11/2020 13:31:37
Başkan Albayrak, Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesi'nde Pazartesi günleri kurulan semt pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Haftanın ilk gününde tezgahlarını açan pazarcı esnafı ile sohbet ederek görüş alışverişinde bulunan Başkan Albayrak, "Esnaflarımızla tek tek sohbet ederek talep ve önerilerini dinledik, görüş alışverişinde bulunduk. Haftanın ilk günü tüm esnaflarımıza hayırlı işler dileklerimizi ilettik. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman esnaflarımızın yanındayız." dedi.

Başkan Albayrak'ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirten pazarcı esnafı da istek ve önerilerini ilettikleri Başkan Albayrak'a ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.