TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BÜYÜKŞEHİR, 11 İLÇEDE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR
30/11/2020 14:20:23
BÜYÜKŞEHİR, 11 İLÇEDE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Vatandaşların sağlığını herşeyin önünde tutan ve  ortaya çıktığı günden bu yana COVİD-19 salgını ile etkin bir mücadele sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde 11 ilçede dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Tekirdağ Büğyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşların ortak kullanımında olan parklar, camiler, marketler, ATM'ler, otobüs durakları, kaldırımlar vb. gibi alanlarda dezenfeksiyon çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürürken, özel solüsyon yüklü araçlarla cadde ve sokaklarda da yıkama ve dezenfeksiyon işlemlerini gerçekleştiriyor.

11 ilçede dezenfeksiyon çalışmalarına devam ettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığını herşeyin önünde tutuyoruz. Başladığı tarihten bu yana COVİD-19 salgını ile etkin bir mücadele sürdürüyoruz. 11 ilçemizde dezenfeksiyon işlemlerimiz sürüyor. Ekiplerimiz büyük bir özveri ile gece gündüz demeden çalışmalarını gerçekleştiriyor. Salgın sona erene kadar mücadelemiz devam edecek. Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum" dedi.  

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.