Çorlu Orion Kavşağında Yatay Ve Düşey İşaretleme Çalışmaları Tamamlandı
03/12/2020 10:41:50
Çorlu Orion Kavşağında Yatay Ve Düşey İşaretleme Çalışmaları Tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Çorlu Orion Kavşağı'nda bir süredir devam eden düzenleme çalışmaları kapsamında gerekli olan yatay ve düşey işaretlemelerin montajını tamamladı.

Trafik akışının daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde sağlanması, gerek sürücülerin gerekse de yayaların trafikte güvenli seyahat etmeleri için yatay ve düşey işaretlemelerin önemine değinen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Orion Kavşağı'nda trafiğin rahatlaması için düzenleme çalışmalarımız devam ederken trafik akışının güvenli bir şekilde sağlanması için yatay ve düşey işaretlemelerin montajı da ekiplerimiz tarafından yapılıyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi geniş hizmet yelpazesi ile her alanda halkımıza kaliteli hizmeti ulaştırmaya devam ediyor" dedi.