TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmuyor
23/12/2020 14:11:08
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmuyor

Kurulduğu günden bu yana sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kış aylarının gelmesi ile birlikte yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için besleme çalışması gerçekleştiriyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hem tüm dünyada etkisini gösteren Kovid-19 salgını hem de olumsuz hava koşullarından dolayı yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için besleme çalışması gerçekleştiriyor. Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından periyodik olarak gerçekleştirilen besleme çalışması tüm ilçelerde yapılıyor. Ekipler ayrıca 153 TEKİM hattına vatandaşlardan bu konuda gelen istek ve şikâyetleri de değerlendiriyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı gereği hem çevreye hem de hayvan haklarına saygılı bir belediye olmuştur. Hem Kovid-19 hem de kış şartları nedeniyle yiyecek bulamayan sokakta yaşayan hayvan dostlarımızın ihtiyaçlarını göz önüne alarak besleme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.