TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak İlçelerde İncelemelerde Bulundu
12/01/2021 11:57:09
Başkan Albayrak İlçelerde İncelemelerde Bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, il genelinde yaşanan yoğun yağış sonrasında, sabahın erken saatlerinde ilçelere ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu.

 

Başkan Kadir Albayrak sabah erken saatlerde başladığı mesaisi kapsamında Çorlu, Çerkezköy ilçesi Fevzipaşa Mahallesi, Kapaklı ilçesi Erbay Caddesi ve Pınar Bulvarı, Saray İlçesi Vize ve İstanbul Caddeleri, Muratlı İlçesi 100. Yıl Caddesi ile Süleymanpaşa ilçesi Cumhuriyet Meydanı ve Köprübaşı Mevkii'nde incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.

 

"İLÇEMİZ ADINA İLERİYE DÖNÜK PLANLAMA SAĞLADIK"

 

İlçelerde gerçekleştirdiği ziyaretler sonrasında konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Albayrak,"Her türlü olumsuz koşullarda TESKİ, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, ekipmanları ile birlikte herhangi bir olumsuzlukta ani müdahale için hazır bulunmaktadırlar. İlimizde yaşanan yoğun yağış sonrasında en çok yağış alan Çorlu ilçemizi ziyaret ederek TESKİ Çorlu Şube Müdürümüz Atila Saraç ile birlikte ilçemizin tüm bölgelerinde incelemelerde bulunduk.  İlçemizde yağıştan etkilenen bölgelerin değerlendirmesini yaparak ve gerçekleştireceğimiz tüm çalışmaların noktalarını belirleyerek ilçemiz adına ileriye dönük bir planlama sağlamış olduk. Bu gece mesaimizde emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunar ve çalışmalarında başarılar dilerim. Şehrimiz için çalışıyor, halkımız için hizmet ediyoruz." dedi.

 

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.