BAŞKAN ALBAYRAK, 11 İLÇE BELEDİYE BAŞKANI İLE ORTAK BASIN TOPLANTILARI DÜZENLİYOR
20/01/2021 11:25:18
BAŞKAN ALBAYRAK,  11 İLÇE BELEDİYE BAŞKANI İLE ORTAK BASIN TOPLANTILARI DÜZENLİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ'ın 11 ilçesinde gerçekleştirilen çalışma, proje ve yatırımları basın mensuplarıyla paylaşmak adına 11 ilçe belediye başkanı ile birlikte ortak basın toplantıları düzenleyecek.

Kamuoyunu bilgilendirme adına önemli bir mesleği icra eden basın mensuplarıyla bir araya gelecek olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Göreve geldiğimiz günden bu yana, Tekirdağ'ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek ve halkımıza en kaliteli hizmeti verebilmek adına tüm ekibimle birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmaları basın mensupları ile paylaşma anlamında İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlikte ortak gerçekleştireceğimiz basın toplantılarına 25 Ocak tarihinde Çorlu'da başlıyoruz. İlçelerimizde, değerli ilçe belediye başkanlarımız ile birlikte basın temsilcilerimizle bir araya geleceğiz." dedi.