Esnaf Odaları Birliği'nden Başkan Albayrak'a Ahilik Haftası Ziyareti
22/09/2014 16:15:32
Esnaf Odaları Birliği'nden Başkan Albayrak'a Ahilik Haftası Ziyareti

7. Ahilik Haftası dolayısıyla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti, esnaf odalarının temsilcileri ile esnaflardan oluşan bir heyet Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a bir ziyaret gerçekleştirdi.
Başkan Albayrak’a Ahilik Haftası dolayısıyla çiçek takdim eden heyet, Ahilik Haftası ile ilgili yapılacak çalışmalar ile ilgili Başkan Albayrak’a bilgi verdiler. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Albayrak’ta esnafların Ahilik Haftasını kutladı. Başkan Albayrak ziyarette ayrıca ‘Yılın Ahisi’ seçilen Kemal Güler’e de günün anısına bir hediye takdim etti.