Başkan Albayrak, Çorlu Deri OSB'de İncelemelerde Bulundu
24/09/2014 08:47:32
Başkan Albayrak, Çorlu Deri OSB'de İncelemelerde Bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Murat Şefik Yazan ve Daire Başkanları ile birlikte Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek OSB yöneticileri ile toplantı yaptı ve tesislerde bazı incelemelerde bulundu.
Çorlu Deri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Duman ve yetkililer ile birlikte deri fabrikasını gezen Başkan Albayrak, burada yapılan çalışmaları inceledi ve yetkililerden bilgi aldı. Deri Organize Sanayi Bölgesi’nin arıtma tesisinin çalışma sistemini inceleyen Başkan Albayrak, “Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek sanayicilerimizle bir araya geldik. Çalışmalar hakkında bilgi aldık. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman üretenin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.