Başkan Albayrak'tan 11 İlçeye Okul Müjdesi
25/09/2014 22:00:24
Başkan Albayrak'tan 11 İlçeye Okul Müjdesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hizmet Kervanı çerçevesinde Çerkezköy’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ve belediye meclis üyeleri ile Çerkezköy Belediye Meclis Toplantı Salonunda bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Katılımcıları tek tek dinleyen ve isteklerini not eden Başkan Albayrak, “Bugün hizmet kervanımızın 7. Durağı olan Çerkezköy’deyiz. Buraya sizi dinlemeye, yapacağımız çalışmaları sizinle paylaşmaya, halkımızla kucaklaşamaya geldik. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 11 ilçesi ile birlikte güç birliği yaparak Tekirdağ’ın her yerine kaliteli hizmeti götürecektir. Bundan şüpheniz olmasın. 30 Mart seçimlerinde bize büyük bir güç ile hizmet etme şansını verdiniz. Biz de sizin teveccühünüze layık olmak için, Tekirdağ’ı hak ettiği seviyeye getirmek, halkımızın yaşamaktan mutlu olduğu bir Tekirdağ’ı oluşturmak için tüm ekibimizle birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Yılbaşından sonra hizmet yağmuru başlayacak” dedi. 11 ilçeye okul yaptıracaklarını belirten Albayrak ayrıca tüm ilçelere çöp konteynırları da dağıtacaklarını kaydetti. Albayrak tüm projelerin insan odaklı olduğunu ve bundan sonra her ilçenin kanalizasyonun tamamlanacağını ve vidanjör kullanılmayacağını dile getirdi. En çok ulaşım ve su ile ilgili sorunları Başkan Albayrak’a ileten Çerkezköy’lü STK temsilcileri daha büyük sellere maruz kalmamak için bir an önce de Çerkezköy dere ıslahının yapılması gerektiğini dile getirdiler.

Başkan Albayrak’a ve ekibine isteklerini aktarma fırsatı bulan STK Temsilcileri de düzenlenen toplantıdan dolayı memnuniyetlerini ifade dile getirdiler ve Albayrak’a çalışmalarında başarılar dilediler.