Başkan Albayrak Kızılpınar'ı Ziyaret Etti
25/09/2014 22:06:19
Başkan Albayrak Kızılpınar'ı Ziyaret Etti

Hizmet Kervanı Çerkezköy temasları kapsamında Kızılpınar Mahallesi’ni ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, burada düğün salonunda  mahalle sakinleri ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Büyükşehir Belediyesinin yapılanması ve yapılacak çalışmalar ile ilgili vatandaşları bilgilendiren Başkan Albayrak, mahalle sakinleri ile sohbet etti, onların hal ve hatırlarını sordu, istek ve önerilerini dinledi. Seçim sonrası oluşan sistem ile ilgili vatandaşlara bilgi veren Başkan Albayrak, “30 Mart seçimlerinden sonra ne oldu. Tekirdağ’ın 257 köyü mahalleye dönüştü. 23 beldesi mahalleye dönüştü. Kızılpınar da bunlardan bir tanesi. Belediye olurken Kızılpınar’a sordular belediye olmak istiyor musunuz diye siz de evet dediniz ve oldunuz. Ama mahalleye dönüştürürken size sormadılar. Diğer taraftan toplamda 11 ilçemiz oldu, ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi oldu. Seçimlerden hemen sonra biz de Büyükşehir Belediyesi yapılanması için kolları sıvadık ve kısa süre içerisinde tüm birimlerimizi tamamladık. Bugün buraya, sizin sorularınıza cevap vermek için tüm daire başkanlarımla birlikte geldim. Yani artık büyükşehir bütün kolları ile hizmet başladı. Yapacağımız projeler içerisinde Kızılpınar  için de önemli projeler var. Bunları en kısa zamanda hayata geçireceğiz. Hiç şüpheniz olmasın. Hizmet kervanımızın 7. Durağı bugün Çerkezköy’deydi. Şimdi de Kızılpınardayız. Burada sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum. Biz bu işe iyi hazırlandık. Hizmet başlamıştır. Yılbaşından sonra iki koldan hizmet almaya başlayacaksınız ve her şey çok güzel olacak. 5 yılın sonunda çok güzel bir Tekirdağ, çok güzel bir Çerkezköy ve çok güzel bir Kızılpınar göreceksiniz.” dedi. Vatandaşların en çok elektrik kesintisi ve yolların bozukluğundan şikayetçi olması üzerine başkan Albayrak “Elektrik bizim işimiz değil, Tredaş’ın işi, ancak biz bu sorunlarınızı Tredaşa ileteceğiz ve takipçisi olacağız, yollarınızı da en kısa zamanda yapacağız” dedi. Albayrak vatandaşların diğer bir isteği olan Kızılpınar’a banka şubesi açılması isteğini de gerekli makamlara ileteceklerini söyledi.