Albayrak'a Veliköy'de Sıcak Karşılama
25/09/2014 22:14:32
Albayrak'a Veliköy'de Sıcak Karşılama

Hizmet Kervanı Çerkezköy temasları kapsamında Veliköy Mahallesi’ni ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, burada bir kahvehanede mahalle sakinleri ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Büyükşehir Belediyesinin yapılanması ve yapılacak çalışmalar ile ilgili vatandaşları bilgilendiren Başkan Albayrak, mahalle sakinleri ile sohbet etti, onların hal ve hatırlarını sordu, istek ve önerilerini dinledi. Veliköy’de kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Albayrak Veliköy’ün sorunlarının Kızılpınar mahallesine nazaran biraz daha az olduğunu ancak Veliköy’ün de gereken hizmeti Büyükşehir Belediyesinden fazlasıyla alacağını söyledi.