TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
UKOME Alt Komisyon Toplantısı Gerçekleştirildi
26/09/2014 13:40:50
UKOME Alt Komisyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) alt komisyon toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın katılımı ile meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Emniyet yetkililerinin yanı sıra tün ilçelerin Şoförler ve Otomobilciler Odaları temsilcilerinin de katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ’da UKOME ile birlikte ulaşım konusunda büyük bir aşama kaydettiklerini belirterek, “Amacımız her zaman vatandaşlarımızın, esnaflarımızın sorunlarını çözmek ve mutlu olmasını sağlamak. Ne probleminiz olursa olsun dile getirin, bize iletin. Hep birlikte çözmeye çalışalım. Ulaşım Dairesi Başkanlığımız bu konuda önemli çalışmalara imza atıyorlar. Ben Daire Başkanımız Zeki Beyin şahsında tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. UKOME ile birlikte Tekirdağ’da ulaşım konusunda önemli gelişmeler yaşanacak” dedi.
Ulaşım Dairesi Başkanı Mehmet Zeki Gürcün’ün yeni gelişmeler konusunda katılımcıları bilgilendirdiği toplantıda ayrıca görüş alışverişinde de bulunuldu.
    

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.