Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan ve Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu'ndan Başkan Albayrak'a ziyaret
26/09/2014 13:45:45

Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan ve Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Ziyarette Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Hayrabolu’da yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. Başkan Albayrak, tüm ilçelerde olduğu gibi Hayrabolu’da da önemli çalışmalar gerçekleştireceklerini dile getirdi. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Şefik Yazan da hazır bulundu.