Trakyakent 2015 Bütçesi 1Milyon 750 Bin TL Olarak Kabul Edildi
30/09/2014 09:03:22
Trakyakent  2015 Bütçesi 1Milyon 750 Bin TL Olarak Kabul Edildi

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT Meclisi 2014 Yılı Eylül Ayı Olağan Toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezinde yapıldı. Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği’nde Birlik Müdürlüğü görevine yakın zaman önce başlayan Behçet Atlı tanıtım ve takdim konuşması ile başlayan toplantıda, Trakyakent Birlik Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yaptığı açılış konuşmasında, Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği olarak yeni yönetim ve üye belediye başkanları ile yepyeni bir yapılanma içerisine girdiklerini ve çalışmaları analiz ettiklerini hatırlatarak bundan sonraki süreçte çalışmaların yoğunlaşacağını belirtti. Başkan Albayrak birliğe yeni katılan Süleymanpaşa ve Ergene Belediyelerinin yanı sıra daha önceki dönemlerde belde belediyesi olan Kapaklı Belediyesine yeni ilçe olarak tekrar aramıza hoşgeldiniz’ dedi.

Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT’in 2015 yılı ve izleyen iki yılın analitik bütçesi 1.750.000.00 TL olarak kabul edildi.Birliğe ait olan Kombine Kanal Temizleme Aracının da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne (TESKİ) kiralık olarak devredilmesine oybirliği ile karar verildi.