Başkan Albayrak Yeni Sanayi ve Yavuz Mahallesinde Esnaf ve Vatandaşlarla Sohbet Etti
18/10/2014 16:15:32

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak hafta sonu mesaisinde Büyükşehir Belediyesi Basın yayın Dairesi Başkanı Ahmet Poyraz ile beraber Yeni Sanayi Sitesi ve Yavuz Mahallesini ziyaret etti. Yani Sanayi Sitesinde Yöneticiler ve esnaflarla bir araya gelen Albayrak  Yeni Sanayi esnafının biraz daha sabretmesini kısa süre içinde oradaki yol probleminin çözüleceğini söyledi. Yavuz Mahallesinde de vatandaşlarla çay içerek sohbet eden Albayrak mahalle halkının sorum ve isteklerini dinledi belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.