Başkan Albayrak, Fen Bilimleri Okulları Kurucusu Nazmi Arıkan'ın Verdiği Yemeğe Katıldı
20/10/2014 20:16:25

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Fen Bilimleri Dersaneleri ve Okullarının Kurucusu oln Nazmi Arıkan'ın Yelken Kulüp'te verdiği yemeğe katıldı.

Yemeğe Başkan Albayrak'ın yanı sıra Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz da katıldı.

Nazmi Arıkan, kendilerine 20 yıldan bu yana gösterdikleri ilgi ve sevgiye teşekkür etmek amacıyla Trakya'nın Belediye Başkanlarına bir teşekkür yemeği vermek istediklerini söyledi.