TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Sabahın Erken Saatlerinde Yaptığı İnceleme Gezilerine Devam Ediyor
21/10/2014 12:53:56
Başkan Albayrak, Sabahın Erken Saatlerinde Yaptığı İnceleme Gezilerine Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, artık geleneksel hale getirdiği sabahın erken saatlerinde yaptığı inceleme ve değerlendirme gezilerine devam ediyor. 

Başkan Albayrak, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ile birlikte Hayrabolu’ya bağlı Emiryakup, Parmaksız ve Çene Mahallelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu, mahalle sakinleriyle sohbet ederek istekleri dinledi, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinin Tekirdağ'ın tüm mahallelerine ulaşarak sorunları gidereceğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak 11 İlçe, 362 Mahalle  874.475 Nüfus ve 6.313 Km2 Alanda Hizmet Veriyoruz. Hizmet sahamız gerçekten çok büyük. Ancak Tekirdağ artık büyükşehir. Hizmet kervanımızı Tekirdağ'ın tüm mahallelerine götüreceğimizi söyledik. Bunun için de büyük bir özveri ve gayret ile çaba sarf ediyoruz. Her sabah yaptığım bu gezilerle mahalle sakinlerimizle birebir konuşuyorum, isteklerini birinci ağızdan dinliyor, yapılması gerekenler için derhal talimatları veriyorum. En kaliteli hizmeti en hızlı bir şekilde halkımıza ulaştırmak ana hedefimiz. Köyden mahalleye dönen yerlerdeki sıkıntıların hepsine vakıfız. Merkezdeki mahallelerde olan tüm imkanları köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerimize de getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Özellikle köylerimizde büyük sıkıntılar var ama Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ olarak gerekli çalışmaları derhal başlatıyoruz. 5 yılın sonunda yolu yapılmamış köyümüz kalmayacak. altyapı konusunda önemli hamlelerimiz olacak” dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.