TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Ergene'ye Bağlı Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi
22/10/2014 10:37:09
Başkan Albayrak, Ergene'ye Bağlı Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Karamehmet Köyü’nde Ergene’ye bağlı mahalle muhtarları ile bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi.

Sabahın erken saatlerinde Karamehmet Köyü’ne giden Başkan Albayrak toplantı öncesi muhtarlar ve mahalle sakinleri ile birlikte kahvaltı yaptı. Daha sonra Mahalle muhtarlarını dinleyen Başkan Albayrak, “Bugün Ergene İlçemize bağlı mahalle muhtarlarımızla bir araya geldik. Ergene mahalle muhtarlarının isteklerini ve bizden beklentilerini dinledik. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak köylerimizde yaşanan sıkıntıları çok iyi analiz ettik. Vatandaşlarımızla ve mahalle muhtarlarımızla sürekli istibat halindeyiz. Yapılması gereken çalışmaları ivedilikle gerçekleştireceğiz. Özellikle yol ve altyapı çalışmalarımız olacak. Yapacağımız çalışmaların sonunda kazanan Ergene olacak kazanan Tekirdağ olacak” dedi.

Ergene Muhatlar Buluşmasına Fen İşleri Daire Başkanı Oktay Çolpan, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim İçöz, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ve TESKİ Daire Başkanları katıldı.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.