TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Yaşam Catering ve Tabak Restaurant'ın Açılışına Katıldı
22/10/2014 14:10:27
Başkan Albayrak, Yaşam Catering ve Tabak Restaurant'ın Açılışına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Yaşam Şirketler Grubu tarafından Değirmenaltı Mahallesi’nde oluşturulan Yaşam Catering ve Tabak Restaurant’ın açılışına katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Başkan Albayrak, yeni tesislerin açılmasından memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Bir işe başlarken adınızı ‘Yaşam’ koymak gerçekten çok önemli. Onun hakkını vermeniz gerekiyor. Ekrem ve Cihan Çömez şimdiye kadar yaptıkları ile bunun hakkını verdiler. Yaşam şirketler Grubu bugün hazır yemek sektöründe de hizmet vermek üzere bir tesisi daha Tekirdağ’a kazandırıyor. Hazır yemek sektörü riskli bir sektör. İnsanlara hijyenik koşullarda güvenilir gıda temin etmek çok zor ve sorumluluk isteyen bir iş ancak gördüm ki burada elit bir tesis oluşturulmuş. Birçok sektörde uzun yıllardan bu yana Tekirdağ’a hizmet veren istihdama katkı sağlayan Yaşam Şirketler Gurubunu, Ekrem ve Cihan Çömez’i tebrik ediyor, yeni tesisin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından kurdela kesilerek açılış gerçekleştirildi. Başkan Albayrak açılışın ardından tesisi gezerek yetkililerden tesisi hakkında bilgi aldı. Açılışa Başkan Albayrak’ın yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve diğer protokol üyeleri katıldı.   

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.