TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Trakya Bağ Rotası Proje Ortaklarından Başkan Albayrak'a Ziyaret
22/10/2014 15:39:19
Trakya Bağ Rotası Proje Ortaklarından Başkan Albayrak'a Ziyaret

Trakya Bağ Rotası proje ortakları, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret ederek proje ile ilgili bir brifing verdiler.

Trakya Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle Trakya Turizm İşletmecileri Derneği (TTİD) tarafından 2013 yılında hayata geçirilen 'Trakya Bağ Rotası Projesi' ile bölgede turizm potansiyelinin harekete geçirilerek yerli ve yabancı turist sayısının arttırılmasının yanında eno ve gastronomi turizminin geliştirilmesi hedefleniyor. 12 butik şarap üreticisi tarafından desteklenen proje kapsamında ortak olarak yapılabilecek çalışmaları değerlendirdiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ turizmine de büyük katkı sağlaması hedeflenen ‘Trakya Bağ Rotası’ projesine biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli desteği vermeye hazırız. Biz her zaman Tekirdağ’a katkı sağlayacak, ilimize değer katacak tüm projelerin destekçisi olacağımızı söyledik. Bu proje için de elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

Trakya Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Orhan Çebi de, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin de desteği ile projenin daha emin adımlarla ilerleyeceğine inandıklarını söyledi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.