Başkan Albayrak, Kırkkepenekli Mahallesi'ni Ziyaret Etti
24/10/2014 08:50:21
Başkan Albayrak, Kırkkepenekli Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı’ya bağlı Kırkkepekenekli Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Hizmet Kervanı çerçevesinde gerçekleştirilen Çorlu temaslarını tamamlayan Başkan Albayrak dönüş yolunda Kırkkepekenekli Mahallesi’ne uğramayı da ihmal etmedi. Vatandaşlarla tek tek tokalaşarak hal ve hatırlarını soran Başkan Albayrak, kahvehanede vatandaşlarla birlikte çay içerek sohbet etti. Büyükşehir Belediyesi olarak Tekirdağ’ın her yerine hizmet götüreceklerini belirten Başkan Albayrak, “Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ben de sık sık mahallelerimizi ziyaret edeceğiz. Kırkkepenekli Köyü’ne de sık sık geliyorum. Artık beni daha sık göreceksiniz. Vatandaşlarımızla sürekli beraber olacağız” dedi.