TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Kurtdere Mahallesi'ni Ziyaret Etti
24/10/2014 16:50:46
Başkan Albayrak, Kurtdere Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta ve TESKİ Daire Başkanları ile birlikte Kurtdere Mahallesi’ni ziyaret etti ve mahalle sakinlerine yeni içe suyu isale hattının müjdesini verdi.

Kurtdere Köyü sakinleri ile bir toplantı yapan Başkan Albayrak, “Kurtdere Köyümüzde suyun yetersiz olduğunu tespit ettikten hemen sonra TESKİ olarak harekete geçtik ve bugün burada yeni isale hattımızdan gelen yeni suyumuzu içmek için sizin misafiriniz olduk. Yörgüç Mahallemizde bulunan derin sondaj kuyusundan içme ve kullanma suyu takviyesi yaptık. Kurtdere Mahallemize hayırlı olsun” dedi Başkan Albayrak konuşmasının ardından yeni isale hattından gelen suyu içerek mahalle sakinlerine güvenle yeni hattan gelen sularını içebileceklerini söyledi.

TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta da, “TESKİ olarak köyden mahalleye dönen kırsal kesimin tümünde sorunları biliyoruz ve Kurtdere’de olduğu gibi hemen harekete geçerek çözüm üretiyoruz” diye konuştu.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.