Başkan Albayrak, Dedecik Mahallesi'ni Ziyaret Etti
24/10/2014 17:08:14
Başkan Albayrak, Dedecik Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta ve TESKİ Daire Başkanları ile birlikte Dedecik Mahallesi’ni ziyaret etti.

Dedecik Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet eden ve isteklerini dinleyen Başkan Albayrak, “Tekirdağ’ın 362 mahallesinden yarısından çoğunu ziyaret ettim. Etmeye de devam ediyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm mahallelerimizin sorunlarını biliyoruz. Özellikle kırsal kesimde önemli sıkıntılar var. Hepsini analiz ettik. Bugün buraya TESKİ Genel Müdürüm ve daire başkanlarım ile birlikte geldim. Hayrabolu Belediye Başkanım burada. Ben buradayım. Bizden hizmet isteyin. Sizlere hizmet etmek için buradayız. Artık büyükşehir olan Tekirdağ’da biz de büyük düşünmek zorundayız “ dedi.