Başkan Albayrak, Shiva Restaurant'ın Açılışına Katıldı
25/10/2014 18:14:26
Başkan Albayrak, Shiva Restaurant'ın Açılışına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu’da Shiva Restaurant’ın açılışına katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Başkan Albayrak, yeni açılan tesislerin her zaman kendisini mutlu ettiğini belirterek, “Çorlu’da bir tesisimizi daha hizmete açmak için toplandık. Shiva restaurant ile birlikte vatandaşlarımızın yemek için nezih bir ortam tercihlerine bir yenisi daha eklenmiş oldu. Bu tür mekanların açılması yaşam standartlarının yükselmesine de yardımcı olur. Ben bu mekanın açılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bol kazançlar temennisiyle Çorlu’ya ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Shiva Restaurant, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, CHP İl Başkanı Recep Palabıyık ve diğer davetlilerin katılımı ile açıldı. Başkan Albayrak açılışın ardından tesisi gezerek yetkililerden tesis hakkında bilgi aldı.