Başkan Albayrak'ın Muharrem Ayı Tebrik Mesajı
27/10/2014 08:50:29
Başkan Albayrak'ın Muharrem Ayı Tebrik Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muharrem Ayına girmemiz dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi. "İslam Dininde en kıymetli 4 aydan biri olan ve aynı zamanda Hicri Takvimin ilk ayı olan Muharrem Ayına girmiş bulunuyoruz. İslam tarihinde dönüm noktası olabilecek olayların yaşandığı önemli bir ay olan Muharrem Ayı; Paylaşmanın ve şükretmenin hatırlandığı kıymetli bir zaman dilimidir. Rahmeti ve bereketi bol olan böylesine güzel bir ay'a girmenin sevinci ve mutluluğu ile tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin Muharrem Ayını ve Hicri Yılbaşı'nı tebrik eder, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine vesile olmasını temenni ediyorum".

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı