TSM Cumhuriyet Konseri Ayakta Alkışlandı
28/10/2014 22:20:14
TSM Cumhuriyet Konseri Ayakta Alkışlandı

Cumhuriyetin kuruluşunun 91. Yıl kutlamaları nedeniyle Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu tarafından verilen Cumhuriyet Konseri büyük ilgi gördü. Büyükşehir Belediye Kültür Merkezi Salonunda yapılan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın eşi Gülseren Albayrak ile beraber katıldığı konsere ayrıca Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Özcan Kabak, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ile Tekirdağ’lı sanatsever de yoğun ilgi gösterdi. Nevzat Avcı yönetiminde birbirinden güzel 18 şarkıyı seslendiren koro izleyenlerin beğenisini topladı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ayakta alkışlanan koronun şefi Nevzat Avcı’ya çiçek verdi ve güzel konser için teşekkür etti.