29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladık
29/10/2014 12:35:09
29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladık

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tekirdağ’da coşkuyla kutlandı. Hava muhalefeti nedeniyle İsmet İnönü spor salonunda gerçekleştirilen törenlerde Vali Ali Yerlikaya, Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Erkek ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Kadir Albayrak halkın bayramını kutladı.

Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın  da katıldığı kutlama törenlerinde günün anlam ve önemini belirten konuşma Vali Yerlikaya tarafından yapılırken öğrenciler Cumhuriyet şiirleri okudu.  ilköğretim okulları arasında yapılan  çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri protokol üyeleri tarafından verildi.