Er Şehit Aileleri ve Er Gaziler Dayanışma Derneği Açıldı
29/10/2014 15:50:02
Er Şehit Aileleri ve Er Gaziler Dayanışma Derneği Açıldı

Er Şehit Aileleri ve Er Gaziler Dayanışma Derneği dernek binası Perakendeci halinde açıldı. Tekirdağ Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ eski Belediye Başkanı Op.Dr.Adem Dalgıç ile çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta İl Müftüsü Mahmut Gürlen’in duasının ardından protokol üyeleri kurdeleyi kesti.  Şehit ve gazi ailelerine büyük önem verdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak dernek binasının hayırlı olmasını diledi.