TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Yeniçiftlik Mahallesini Ziyaret Etti
30/10/2014 15:58:23
Başkan Albayrak, Yeniçiftlik Mahallesini Ziyaret Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hizmet Kervanının 10. Durağı M. Ereğlisi’nde gerçekleştirdiği bir dizi ziyaret ve incelemeler kapsamında M. Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ile birlikte beldeden Mahalle statüsüne bürünen Yeniçiftlik Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.

Yeniçiftlik Mahallesi sakinleri ile samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Albayrak, “Bugün M. Ereğlisi’nde Yeniçiftlik Mahallesi’nde sizlerle birlikteyiz. Aday olduğumun 2. Günü Yeniçiftlik’e gelmiştim ve o zaman buradaki heyecanı, buradaki coşkuyu görmüştüm. Nitekim de seçimlerde sizlerin oylarınızla bu göreve seçildik. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki buraya geliş amacımız sadece sadece ve hizmet aşkıdır. Seçimler artık geride kaldı. Siyaset artık geride kaldı. Belediye olurken size sormuşlardı belediye olmak istiyor musunuz diye. Ama mahalle yaparken kimse sormadı. Akşam belde olarak yattınız sabah kalktınız mahalle olmuşsunuz. Biz büyükşehir belediyesi olarak bunu telafi edeceğiz. Bundan sonra çok daha sık bir araya geleceğiz. Beni sık sık Yeniçiftlik Mahallesinde göreceksiniz. Tekirdağ artık bir büyükşehir. Büyükşehir olarak tüm mahallelerimizde olduğu gibi burada da önemli çalışmalar yapacağız. Yapmazsak zaten bizden hesap sorun. Verdiğiniz oyları yapacağımız hizmetlerle helal ettireceğimizden kuşkunuz olmasın. Yeniçiftlik’in ihtiyacı olan hizmetleri yapacak daire başkanlarımla birlikte buradayım. Tüm daire başkanlarım kendi alanları ile ilgili gerekli araştırmaları yaptılar, hazırlıklarını yaptılar. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet yağmurundan Ereğli’de, Ereğli’nin tüm mahalleleri de nasibini alacak. Siz bizden diğer mahallelerde olan tüm hizmetleri isteyebilirsiniz. Hizmet almak sizin en doğal hakkınız. Küçük değil büyük hizmetler isteyin. Bugün buraya sizi dinlemek için geldik. Sizi tatmin etmeden de buradan ayrılmayacağız. Bugün belediye yetkililerimizle ve sivil toplum kuruluşlarının  temsilcileri ile çalıştay yaptık. Ereğli’ye nasıl daha iyi hizmet verebileceğimizi tartıştık. Yapılması gerekenleri masaya yatırdık. Ve şimdi de sizinle birlikteyiz. Aklınızda kesinlikle soru işareti kalmasın. 5 yılın sonunda Tekirdağ’da çok şey değişecek. Kazanan Yeniçiftlik olacak, kazanan halkımız olacak. Kazanan Tekirdağ olacak. Sadece bize güvenin. Verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getireceğiz. Her şey gönlünüzce ve gönlümüzce olsun” dedi.

Yeniçiftlik Mahallesi sakinleri de Başkan Albayrak’ı mahallelerinde görmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler ve Başkan Albayrak’a isteklerini ve beklentilerini ilettiler.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.