Başkan Albayrak, Türkmenli ve Yakuplu Mahallelerini Ziyaret Etti
30/10/2014 17:58:29
Başkan Albayrak, Türkmenli ve Yakuplu Mahallelerini Ziyaret Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, insan odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde uygulamaya koyduğu ve şeffaf belediyecilik prensibinden hareketle hayata geçirilen ‘Hizmet Kervanı’ uygulaması kapsamında Marmara Ereğlisi’nin Türkmenli ve Yakuplu Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Türkmenli ve Yakuplu Mahallelerinde vatandaşlarla sohbet ederek fikir alışverişinde bulunan Başkan Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her mahallemize ulaşmaya çalışıyoruz. Her hafta bir ilçemizi ziyaret ederek büyükşehirin yapacağı çalışmaları vatandaşlarımıza anlatıyor, ziyaret ettiğimiz mahallelerin sakinlerinin isteklerini ve beklentilerini dinleyerek değerlendirmelerde bulunuyoruz. Hizmet Kervanımızın 10. Durağı olarak bugün Marmara Ereğlisi’ndeydik. Türkmenli ve Yakuplu Mahallelerimizi de ziyaret etmeden buradan gitmek istemedik. Artık çok sık bir araya geleceğiz. Bugün de tüm bürokratlarımla birlikte sizlerin arasındayız. Bizim tek amacımız var sadece ve sadece siz değerli halkımıza hizmet etmek. Bizden isteyin. Verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Sizlerin oylarınızı helal ettirmek için büyük bir gayret gösteriyoruz. 5 yılın sonunda kazanan Yakuplu olsun, kazanan Türkmenli olsun, kazanan Marmara Ereğlisi olsun, kazanan Tekirdağ olsun” dedi.

Türkmenli ve Yakuplu Köyü sakinleri de Başkan Albayrak ve ekibine istek ve beklentilerini iletme fırsatı buldular.