TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Vatandaşlarımızın Altyapı ve Yol Konusundaki Sıkıntılarını Gidermek İçin Seferberlik İlan Ediyoruz
31/10/2014 09:35:56
Başkan Albayrak, Vatandaşlarımızın Altyapı ve Yol Konusundaki Sıkıntılarını Gidermek İçin Seferberlik İlan Ediyoruz

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Altyapı çalışmaları ile ilgili yollarda vatandaşlarımızın yaşadıkları sıkıntıları biliyoruz. Kasım Ayı’nda altyapı ve yol çalışmalarında seferberlik ilan ediyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen toplantıda, özellikle 100. Yıl, Altınova ve Karadeniz Mahallesi’nde devam eden altyapı çalışmalarından dolayı yaşanan sıkıntılar masaya yatırıldı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta, Fen İşleri Daire Başkanı Oktay Çolpan, Teftiş Kurulu Başkanı Şehabettin Küçükyazıcı, CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, 100. Yıl Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Açıkgöz, Altınova Mahallesi Muhtarı Hüseyin Ülker, Karadeniz Mahallesi Muhtarı Hasan İncehasan, 100. Yıl Sanayi Sitesi Yönetimi, TESKİ Daire Başkanları, Süleymanpaşa Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri ve altyapı çalışmalarını yürüten yüklenici firmanın yetkililerinin katıldığı toplantıda durum değerlendirmesi yapıldı ve acil önlemler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya katılanları tek tek dinleyen Başkan Albayrak, 100. Yıl, Altınova ve Karadeniz Mahallesi’nde oturan vatandaşlar ile 100. Yıl Sanayi Sitesi esnafının yaşadığı sıkıntıyı ivedilikle ortadan kaldırmak için seferberlik ilan ettiklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın en azından bu kışı rahat geçirebilmeleri için yarından itibaren tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Gerek Büyükşehir Belediyesi, gerek Süleymanpaşa Belediyesi gerekse de yüklenici firma, yarından itibaren Cumartesi Pazar’lar da dahil mesai mefhumu gözetmeksizin, vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları çözmek için çalışacağız.

Her zaman söylediğim bir şey var. Vatandaşımız her zaman haklıdır. Yaşanan sıkıntıların farkındayız. Vatandaşlarımızı bir sıkıntı çekiyorsa biz 10 kat daha fazla sıkıntı çekiyoruz. Vatandaşlarımız sıkıntı yaşarken benim, yatağımda rahat uyuyabilmem mümkün değil.

Meteorolojiden gelen bilgiler doğrultusunda Kasım Ayı boyunca yağış gözükmüyor. Bu bizim için büyük bir fırsat. Bugünden itibaren Kasım Ayı boyunca kazıları yasaklıyorum. 1 aylık süre içerisinde gece gündüz çalışacağız ve vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidereceğiz. En azından bu kışı rahat geçirmeleri için ne gerekiyorsa bu bir aylık süre içerisinde yapılacak. Seferberlik başlamıştır” dedi.     

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.