Başkan Albayrak, Hacıköy Mahallesi'ni Ziyaret Etti
18/11/2014 08:17:07
Başkan Albayrak, Hacıköy Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa'nın Hacıköy Mahallesi’ni ziyaret ederek bir süre önce yangında evi yanan vatandaşa geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hacıköy Mahalle Muhtarı ve Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek bir süre sohbet eden Başkan Albayrak, daha sonra yanan evin olduğu yerde incelemelerde bulundu. Ev sahibine geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanında olduklarını söyledi.

Şarköy'e bağlı mahallelerde incelemelerde bulunduklarını belirten Başkan Albayrak, "Mahallelerimizi ziyaret ederek yapılan çalışmaları inceledik. Ayrıca yoğun tempomuzun arasında Hacıköy Mahallemizde çıkan yangında evi yanan vatandaşımızı da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman halkımızın yanındayız. Hizmetlerimizi tüm hızıyla devam edecek" dedi.