Çorlu Deri OSB Yönetiminden Başkan Albayrak'a Ziyaret
17/11/2014 17:59:13
Çorlu Deri OSB Yönetiminden Başkan Albayrak'a Ziyaret

Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Deri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Duman, Başkan Yardımcısı Recai Erden, Yönetim Kurulu Üyesi Özdemir Toprak ve Bölge Müdürü Mehmet Yıldırım ile birlikte Başkan Albayrak’ı makamında ziyaret eden heyet çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Albayrak’ta, Tekirdağ’da üreten, Tekirdağ’a değer katan, istihdam yaratan tüm sanayicilere kapılarının her zaman açık olduğunu ve Tekirdağ için hep birlikte çalışacaklarını söyledi.

Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mehmet Zeki Gürcün ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Halil Özge Dora da hazır bulundu.