TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Hizmet Kervanının 11. Durağı Süleymanpaşa
18/11/2014 10:00:55
Hizmet Kervanının 11. Durağı Süleymanpaşa

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın insan odaklı belediyecilik anlayışı doğrultusunda ve şeffaf belediyecilik ile Tekirdağ'ı birlikte yönetme prensibinden hareketle uygulamaya koyduğu 'Hizmet Kervanı' projesinin 11. Durağı Süleymanpaşa oldu.

SÜLEYMANPAŞA KAYMAKAMLIĞINI ZİYARET

Başkan Albayrak, hizmet kervanının Süleymanpaşa etabında ilk ziyaretini ilçe Kaymakamlığına gerçekleştirdi ve Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu’nu makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Genel Sekreter Murat Şefik Yazan ve TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta'nın da yer aldığı ziyarette Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları ve hizmet kervanı projesi ile ilgili olarak Kaymakam Kıcıroğlu ile görüş alışverişinde bulunuldu.

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ ÇALIŞTAYI

Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen çalıştayda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile birlikte Süleymanpaşa Birim Müdürleri ve Belediye Meclis Üyeleri bir araya geldi. Hizmet Kervanının 11. Durağı olarak bugün merkez ilçe Süleymanpaşa’da olduklarını belirten Başkan Albayrak, "Hizmet Kervanımızın 11. Durağı Süleymanpaşa’dayız. Süleymanpaşa ilimizin merkez ilçesi konumunda ve yeni kurulan bir ilçe. Burada hep birlikte yaşıyoruz. Tüm sorunları hep birlikte göğüslüyoruz. Dolayısıyla Süleymanpaşa’yı sona bıraktık. Süleymanpaşa’da büyük projeler büyük hizmetler yılbaşından sonra başlıyor. Yüzümüz hep gülecek. Halkımıza her zaman güler yüzle yaklaşacağız. Hepimiz tek belediye gibi çalışacağız. Her birimiz belediyenin birer elemanı gibi çalışacağız.

Her zaman söylediğim gibi biz Büyükşehir olarak büyük bir aileyiz. 11 ilçemizle birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak sürekli koordinasyon halindeyiz. Tüm ilçelerimizde ayrıntılı analizleri ve değerlendirmeleri yaptık. Eksikleri belirledik, yapılması gerekenleri çok iyi biliyoruz. Tekirdağ için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'ni (TESKİ) kurduk. TESKİ olarak büyük çalışmalara hazırlanıyoruz. Süleymanpaşa’da da başta altyapı ve yol çalışmaları olmak üzere önemli hizmetler olacak. Hep birlikte Tekirdağ için çalışacağız. Her gittiğim yerde her platformda söylüyorum. 30 Mart'tan sonra parti rozetimi çıkardım. Ben artık tüm Tekirdağ'ın Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Hangi partiden olursa olsun görüşü ne olursa olsun tüm halkımıza eşit hizmet götüreceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Süleymanpaşa’nın da ihtiyacı olan tüm projeleri masaya yatıracağız. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerimizde olduğu gibi Süleymanpaşa ilçemizin de her zaman yanında olacağız. 5 yıllık görev süremizin sonunda verdiğimiz tüm sözlerimizi tuttuğumuzu ve Tekirdağ'ın çehresinin değiştiğini göreceksiniz. Çalıştayın hayırlı olmasını diliyorum. Yapacağımız tüm bu çalışmalarımızın sonunda kazanan halkımız olsun, kazanan Süleymanpaşa olsun, kazanan Tekirdağ olsun. Her şey gönlünüzce ve gönlümüzce olsun" dedi.

Süleymanpaşa Belediyesi’nin çalışmaları ve genel durum hakkında genel bir bilgi veren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da, "Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve tüm ekibi ile birlikte olmaktan mutluyuz. Biz Süleymanpaşa Belediyesi olarak tabi ki birçok çalışma yapıyoruz ancak birçok konuda da Büyükşehir Belediyemizin desteğine ihtiyacımız olacak. Büyükşehirimizin ve Başkanımızın desteğini görmek, her zaman yanımızda olduğunu görmek bize güç veriyor. Büyükşehir ile birlikte Süleymanpaşa’yı hep birlikte kalkındıracağız" diye konuştu.

TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta’da, Süleymanpaşa özelinde yapılacak çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. “Atık Su Arıtma Tesisi kapsamında kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları devam ediyor. Bazı sıkıntılar yaşanıyor ancak çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Süleymanpaşa ilçemizde altyapı hamlesi devam ediyor” dedi.

Konuşmaların ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile Süleymanpaşa Belediyesi Birim Müdürleri, Belediye Meclis üyeleri, Süleymanpaşa’da mevcut durumu ve yapılması gerekenleri masaya yatırdılar ve faaliyetler üzerinde fikir alışverişinde bulundular. Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları kendi görev alanları ile ilgili Süleymanpaşa özelinde yapılacak çalışmaları ve tespitlerini Süleymanpaşa Belediyesi yetkilileri ve Belediye Meclis Üyeleri ile paylaştılar.   

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.