TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Karacakılavuz Mahallesini Ziyaret Etti
18/11/2014 16:30:52
Başkan Albayrak, Karacakılavuz Mahallesini Ziyaret Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hizmet Kervanının 11. Durağı Süleymanpaşa temasları kapsamında Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile birlikte beldeden Mahalle statüsüne bürünen Karacakılavuz Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.

Karacakılavuz Eski Belediye binasında Karacakılavuz Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Albayrak, “Bugün Karacakılavuz Mahallesi’nde sizlerle birlikteyiz. Karacakılavuz’’a daha önce de sık sık geldim. Karacakılavuz’da yaşayan insanlarımız çok sıcak kanlı coşkulu insanlar. Çok misafirperver insanlar. Bugün de bizi çok sıcak karşıladınız. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki buraya geliş amacımız sadece hizmet aşkıdır. Siyaset artık geride kaldı. Belediye olurken sizlere belediye olmak istiyor musunuz diye sordular Ama mahalle yaparken kimse sormadı. Akşam belde olarak yattınız sabah mahalle olarak kalktınız. Biz büyükşehir belediyesi olarak bunu telafi edeceğiz. Bundan sonra çok daha sık bir araya geleceğiz. Büyükşehir olarak tüm mahallelerimizde olduğu gibi burada da önemli çalışmalar yapacağız. Yapmazsak zaten bizden hesap sorun. Bugünde bize sorun, bizden hizmet isteyin diye buradayız. Verdiğiniz oyları yapacağımız hizmetlerle helal ettireceğimizden kuşkunuz olmasın. Tüm ekibimle birlikte bugün sizlerin arasındayız. Siz bizden diğer mahallelerde olan tüm hizmetleri isteyebilirsiniz. Hizmet almak sizin en doğal hakkınız. Küçük değil büyük hizmetler isteyin. Her Perşembe bir ilçemizde çalıştay yaptık. Bugünkü durağımız ve son durağımız Süleymanpaşa oldu. Yapılması gerekenleri masaya yatırdık. Ve şimdi de sizinle birlikteyiz. Aklınızda kesinlikle soru işareti kalmasın. 5 yılın sonunda Tekirdağ’da çok şey değişecek. Kazanan Karacakılavuz olacak, kazanan halkımız olacak. Kazanan Tekirdağ olacak. Sadece bize güvenin. Seçim öncesi neyin sözünü verdiysek hepsinin arkasındayız. Her şey gönlünüzce ve gönlümüzce olsun. Güzel günler hepimizin olsun” dedi.

Karacakılavuz Mahallesi sakinleri de Başkan Albayrak’ı mahallelerinde görmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler ve Başkan Albayrak’a isteklerini ve beklentilerini ilettiler.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.