TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Banarlı Mahallesini Ziyaret Etti
18/11/2014 18:40:08
Başkan Albayrak, Banarlı Mahallesini Ziyaret Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hizmet Kervanının 11. Durağı Süleymanpaşa’da gerçekleştirdiği bir dizi ziyaret ve incelemeler kapsamında Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile birlikte beldeden Mahalle statüsüne bürünen Banarlı Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Banarlı Mahallesi sakinleri ile samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Albayrak, “Bugün Banarlı Mahallesi’nde sizlerle birlikteyiz. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki buraya geliş amacımız sadece ve sadece hizmet içindir. Seçimler artık geride kaldı. Belediye olurken size sormuşlardı belediye olmak istiyor musunuz diye. Ama mahalle yaparken kimse sormadı. Akşam belde olarak yattınız sabah kalktınız mahalle olmuşsunuz. Biz büyükşehir belediyesi olarak bunu telafi edeceğiz. Bundan sonra çok daha sık bir araya geleceğiz. Beni sık sık Banarlı Mahallesinde göreceksiniz. Tekirdağ artık bir büyükşehir. Büyükşehir olarak tüm mahallelerimizde olduğu gibi burada da önemli çalışmalar yapacağız. Bugün bize gösterdiğiniz ilgi ve çok sıcak karşılamanız beni çok mutlu etti. Tüm ekibimle birlikte buradayım. Siz bizden diğer mahallelerde olan tüm hizmetleri isteyebilirsiniz. Hizmet almak sizin en doğal hakkınız. Küçük değil büyük isteyin. Bugün buraya sizi dinlemek için geldik. Sizi tatmin etmeden, kafanızdaki tüm soru işaretlerini silmeden buradan ayrılmayacağız. Yapılması gerekenleri masaya yatırmak için sizinle birlikteyiz. Aklınızda kesinlikle soru işareti kalmasın. 5 yılın sonunda Tekirdağ’da çok şey değişecek. Kazanan Banarlı olacak, kazanan halkımız olacak. Kazanan Tekirdağ olacak. Sadece bize güvenin. Verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getireceğiz. 2015 yılı hizmet yağmurunun başladığı yıl olacak. Her şey gönlünüzce ve gönlümüzce olsun. ” dedi.

Banarlı Mahallesi sakinleri de Başkan Albayrak’ı ve büyükşehir belediyesi ekibini mahallelerinde görmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler ve isteklerini, sıkıntılarını ve beklentilerini Başkan Albayrak'a ve ekibine iletme fırsatı buldular.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.