TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Lüleburgaz'da Trakyakent'in Eğitim Seminerine Katıldı
19/11/2014 13:39:23
Başkan Albayrak, Lüleburgaz'da Trakyakent'in Eğitim Seminerine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve Trakyakent Birlik Başkanı Kadir Albayrak, Trakyakent tarafından Lüleburgaz’da gerçekleştirilen eğitim seminerine katıldı.

Lüleburgaz Aşkiye Neşet Çal Salonu’nda gerçekleştirilen, 6552 Sayılı Torba Kanunu’nun Belediyeler Açısından Genel Olarak Değerlendirildiği seminerde, Ege Belediyeler Birliği Eğitim ve Mevzuat Danışmanı Sedat Turan tarafından, Trakyakent üyesi belediyelerin ilgili birim amiri ve personellerinden oluşan katılımcılara ayrıntılı bilgiler verildi.

Seminer ile ilgili görüşlerini dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye ve Trakyakent Başkanı Kadir Albayrak, Trakyakent olarak eğitim seminerlerine büyük önem verdiklerini belirterek, “Trakyakent olarak üye belediyelerimize yönelik eğitim seminerlerine devam ediyoruz. Konunun uzmanları tarafından 6552 Sayılı Torba Kanun hakkında üyelerimize ayrıntılı bilgiler verilen oldukça faydalı bir seminer olduğunu düşünüyorum” dedi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ta, Trakyakent’in düzenlediği eğitim seminerine ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve seminerin faydalı olması temennisinde bulundu.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.