Başkan Albayrak, Lüleburgaz'da Bir Dizi Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu
19/11/2014 13:48:37
Başkan Albayrak, Lüleburgaz'da Bir Dizi Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Trakyakent tarafından organize edilen eğitim seminerine katılmak üzere gittiği Lüleburgaz’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın da katıldığı inceleme gezisinde Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’tan Lüleburgaz Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Albayrak, belediye faaliyetleri ve düzenlemeler ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Lüleburgaz Belediye Binası, Meclis Salonu ve kent meydanında incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, Lüleburgaz Belediyesi’nin çalışmalarının takdire şayan olduğunu belirterek, Başkan Halebak’ı güzel çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Başkan Albayrak’ı Lüleburgaz’da görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Başkan Halebak’ta, Kadir Albayrak’a çalışmalarında başarılar diledi.