Büyükşehir Belediyesi Yol İş Sendikasında Kan değişikliği
20/11/2014 14:30:44
Büyükşehir Belediyesi Yol İş Sendikasında Kan değişikliği

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ,TESKİ, Malkara, Hayrabolu, Muratlı ve Saray ilçelerindeki Yol-İş 2 No'lu Şube üyelerinin katılımıyla delege seçimi yapıldı. İki liste halinde yapılan seçimlere ilginin bir hayli fazla olduğu gözlendi. Çekişmeli geçen seçim sonucunda Bekir Pakol, İbrahim Canki, Hüseyin Gür, Ömer Özgün, Mustafa Bora, Ali Ucun, Mehmet Yılmaz, Nihat Altıntaş, Şeref Elitaş, Erdal Yanık, Naim Rodoplu, İslam Kahraman, Ahmet Tokgöz,Kadir Arslan, Saim Kılıçkoç, Ünal Yılmaz, Erhan Meral, Cengiz Ataklı, İbrahim Sirke, Sinan Orhan, Salih Pelit, Ekrem Atik, Sabri Gölge, Ekrem Akşit, Burhan Demiray ve Ahmet Korkmaz'dan oluşan delege listesi 17 oy ile seçimi kazandı.

Seçimler sonrası en çok oyu alan Bekir Pakol yaptığı açıklamda, "Seçimlerde bize bu görevi layık görüp desteklerini esirgemeyen  üyelerimize, seçimi kazanmamızda emeği geçen herkese teşiekkür ederiz" dedi.