Başkan Albayrak, Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım Mağazasının Açılışına Katıldı
20/11/2014 15:33:39

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Sosyal Yardım Mağazası’nın açılışına katıldı.

Soğukkuyu Caddesi üzerinde oluşturulan mağazanın açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tarafından gerçekleştirildi. Açılışın ardından mağazayı gezen Başkan Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’tan sosyal yardım mağazasının çalışma sitemi konusunda bilgi aldı. Mağazanın, Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olduğunu belirten Başkan Albayrak, mağazanın oluşturulmasında başta Başkan Ekrem Eşkinat olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti ve hayırlı olması temennisinde bulundu.