Arama Kurtarma Derneği'nden Başkan Albayrak'a Ziyaret
21/11/2014 14:55:31
Arama Kurtarma Derneği'nden Başkan Albayrak'a Ziyaret

Tekirdağ Arama Kurtarma Derneği Başkanı Murat Kılıç ve ekibi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Başkan Albayrak’a derneği çalışmaları ile bilgi veren Kılıç, Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği desteklerden dolayı Başkan Albayrak’a teşekkür etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade Başkan Albayrak’ta, “Arama Kurtarma Derneğimiz yaşanmasını hiç istemediğimiz herhangi bir afet durumunda önemli görevler üstlenecek bir kuruluşumuzdur. Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm sivil toplum kuruluşlarımızın destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.